Миньоните се завръщат с пълна сила. Феновете скоро ще разберат какви са били малките нехранимайковци преди да започнат вярно да служат на злодея Гру (Стийв Карел) в сериите „Аз проклетникът”.

Оказва се, че миньоните са предшественици на хората и са били малки злодейчета още преди да излязат по бреговете на Земята. Преди Гру, „Миньоните” ни отвеждат обратно във времето, когато те се опитват да откраднат короната на Кралицата на Англия, служейки на страховит злодей – Скарлет Оувъркил (Сандра Бълок).

Ето 4 неща, които ще видите в новия трейлър:

Миньоните винаги са живяли сред нас

Проследявайки историята от ерата на динозаврите до Дракула и Наполеон, новият трейлър предоставя малко предистория и вероятно дава отговор на въпроса за изчезването на Ти-Рекс и вампирите.

Миньоните служат на най-злите злодеи.

Гру запазва своята зла тайна бърлога и лаборатория в „Аз проклетникът 3”, защото ако новият трейлър е някаква индикация, миньоните ще се преместят от един зъл здодей към друг. Поне тяхната очарователна некомпетентност също успява да еволюира през вековете.

Лошата Сандра Бълок разкрита.

Около 42 години преди Гру миньоните работят за голям злодей на име Скарлет Оувъркил. Злодей със стил и грация, тя наема миньоните за своя дяволски план.

Миньоните завземат короната.

Мисията на Оувъркил за миньоните е да откраднат короната на Кралица Елизабет. Но новото трио (Кевин, Стюарт и Боб) имат други планове. В трейлъра на 2.40 минута Боб обявява себи си за крал на Англия. Тогава Оувъркил се завръща да завладае новообявената монархия. „Миньоните” ще могат да бъдат гледани в кината от 10 юли.

FacebookMore...