Миньонът Дейв

Миньонът Дейв определено е един от най-запомнящите се дребосъци в анимационният филм „Аз проклетникът“. Дейв присъства като главен герой в почти всяка сцена, в която участват миньоните и е толкова отличителен персонаж, че няма как да го сбъркате с друг дребосък. Дори в сцена, претъпкана с миньони, като тази във фабриката на Гру, Дейв неповторимо изпъква и се отличава от всички останали, вадейки ръчния си противотанков гранатомет от задния джоб и изстрелвайки ракета в най-неподходящия момент. Това, разбира се, става кулминация на тази ситуация и предизвиква масово веселие и смях. Дейв и Стю са най-активните жълтурковци и участват рамо до рамо в повечето сцени от „Аз Проклетникът 2“.

Миньонът Dave

Миньонът Стю

Стюарт е едноок миньон със сресана встрани косичка и супер миловиден вид. Той е игрив, забавен и също като Дейв, фен на видео игри. Често бива определян като най-невинния и мил миньон. Запомнящите се факти за Стю са няколко: Първо, той е един от малкото миньони, които не са отвлечени от Е‘Дуардо за да бъдат превърнати в зли. Той и Дейв са двата миньона, които си падат по Луси Уайлд. Не на последно място, Стю ще е един от основните персонажи, които ще участват във филма „Миньоните“, който ще излезе догодина.

Една от популярните сцени от „Аз проклетникът 2“, в които Стю участва е сцената, в която Гру го моли да наглежда Марго, Едит и Агнес заедно с Джери, като държи момичетата настрана и ги пази от бели. В крайна сметка, когато Гру влиза в стаята за да ги провери, намира децата и миньоните търчащи напред – назад, замярайки се с ролки тоалетна хартия, развита и разпръсната из целия хол.

В друга сцена Стюарт и Фил почистват след партито за рождения ден на Агнес, когато виждат как Гру бива натъпкан в багажника на кола и отвлечен от непозната жена (Луси).

Миньонът Стю

Заедно с Фил, който се докопва до багажника, Стюарт успява да последва отвлечения Гру, стигайки до вътрешността на океана и влизайки в централата на тайна организация, бореща се с глобалното зло. Там Стюарт проявява неповторимото си чувство за хумор като се шегува с фамилията на директора на организацията – Силас Рамсдупен, тъй като последното му име странно напомня на дума, обозначаваща част на човешкото тяло, която се намира непосредствено под гърба. J

Стю и Дейв са двата миньона, които работят под прикритие във фалшивата сладкарница на Гру в мола. Стюарт е преоблечен като момиченце, когато роклята му се закача за едно цвете и той остава гол, което го принуждава да се скрие зад саксията.

Когато Гру и Луси тайно влизат да разследват в ресторанта на Е‘Дуардо, вечната комбина – Стю и Дейв ги чакат в колата отвън. Когато Гру се обажда на Дейв, викайки го да спаси него и Луси, защото Е‘Дуардо идва, Дейв действа моментално, като минава директно с колата през входната врата на мола и макар да подминава два пъти Гру и Луси, заедно със Стюарт успяват да ги измъкнат навреме, преди злодеят да ги е хванал да тършуват в ресторанта му. В тази сцена Дейв върти волана на автомобила, а Стю натиска педала на газта.

След като доктор Нефарио казва на Гру, че Е‘Дуардо е отвлякъл Луси, Гру вика Стю и Дейв, които са в разгара на видео игра в хола, за да му помогнат да я спаси. Гру ги дигизира, като ги боядисва лилави, за да заблуди лудите миньони и да влезе като заловен от тях затворник в бърлогата на Е‘Дуардо. Въпреки приложената хитрост, планът пропада, когато в опита си да комуникира с лудите миньони, Дейв без да иска изтрива част от дигизировката си и тримата биват разкрити и обградени от преобразените, зли миньони.

Стюарт Дейв и Гру

Стюарт, заедно с Кевин и Боб се появява на края на трейлъра, рекламиращ предстоящия филм „Миньоните“, който по последна информация ще излезе началото на 2015-та година.

Миньонът Том

Том е двуок миньон, с кафеви очи и късо подстригана, стърчаща коса. Във филма се забелязва облечен като камериерка, със специфичен черно-бял костюм. Том почиства фоайето на Гру, когато някой (в последствие се оказва, че това е д-р. Нефарио) позвънява на входната врата. Отваряйки вратата, Том поздравява доктор Нефарио, който противно на очакванията му, изненадващо го отвлича и отвежда в бърлогата на Ел Мачо. Том е завързан за седалка, заедно с Кевин и чрез спринцовка, пълна с веществото PX-41 е превърнат в зъл, лилав миньон. Том е първият миньон, който е превърнат в зъл.

Миньонът Том

FacebookMore...