След невероятния успех на „Аз проклетникът 2“, който донесе на създателите си общи приходи от над 840 милиона щатски долара, Illumination Entertainment вече подготвят следващото заглавие от забавната, анимационна поредица. Предстоящият филм се очаква да носи заглавието „The Minions“ и да излезе по кината на 3D през юли, 2015-та година.

Първоначално обявената, премиерна дата за филма беше 19 декември 2014-та, но след изключително успешния летен дебют на „Аз проклетникът 2“, студиото реши отново да се възползва от всички възможности, които предлага един лятна продукция и да забави излизането на филма, посветен на малките жълти човечета, като новата официална дата на излизане е 10-ти юли, 2015-та година.

Сюжет

Продължението на феноменалната компютърна анимация, създадена за Universal Studios, беше загатнато още в края на „Аз проклетникът 2“, където видяхме миньоните на кастинг за предстоящия филм. Той ще разкрива историята за произхода на жълтите човечета, като проследи еволюцията им от едноклетъчни организми, живеещи на дъното на океана, до помощници на Гру, каквито ги намираме в „Аз проклетникът“ и „Аз проклетникът 2“.

Миньоните са жълти помощници, които съществуват още от началото на дните с едно единствено предназначение – да служат на най-големите злодеи в историята на човечеството. В този филм ще станем свидетели на участието на миньоните в създаването на египетските пирамиди, живота им като помощници на военачалника Чингиз Хан и как случайно причиняват гибелта на Дракула на 347-я му рожден ден.

След като без да искат унищожават всичките си господари, скоро миньоните остават без водач и без предназначение. Те просто съществуват. За да спасят вида си от изчезване, три миньона – Кевин, Стюарт и Боб започват епично приключение в търсене на новия си господар, което ще ги доведе до съвременния Ню Йорк… На световна конференция на злодеите, която се провежда там, миньоните ще трябва да се преборят за правото си да служат на Скарлет Оувъркил – амбициозна, стилна и решена да завладее света, като стане първата жена супер – злодей!

The Minions (Миньоните)

FacebookMore...